Date contact

SC KING TOOLS SRL
SAl. Barajul Rovinari Nr 6 Ap 56
Sec 3 Bucuresti
+40 728 287 368
[email protected]

Generator de curent pe benzina fara carcasa insonorizanta portabil monofazat 2.9 kVA PRAMAC E3200

Wishlist

Adauga la comparatie

Print

Pret normal: 3.114 RON

Pret cu reducere: 2.553 RON

Produs promoțional
Generator de curent pe benzina fara carcasa insonorizanta portabil monofazat 2.9 kVA PRAMAC E3200

Tensiune furnizata: Generatoare monofazate 230V/50Hz
Tip constructiv: fara carcasa
Tip pornire: manuala la sfoara

-7849441

economisesti 18 % DE SĂRBĂTORI
Click pentru a vedea imaginea mai mare

Fisa tehnica Descriere Informatii Service-Garantie Informatii despre transport Review

Detalii

E3200 este un generator de curent monofazat, portabil, fiind montat pe un cadru tubular de protectie si manipulare, actionat de un motor termic pe benzina cu pornire manuala, la sfoara.

Aplicatii

- sursa independenta de tensiune pentru alimentarea echipamentelor electrice monofazate;

Informatii aditionale

Producator PRAMAC
Utilizare Sursa independenta
Tensiune furnizata (230/400V) Generatoare monofazate 230V/50Hz
Tip combustibil benzina
Tip constructiv fara carcasa
Tip pornire manuala la sfoara
Putere maxima 230V [kW] 2.6
Putere continua 230V [kW] 2.2
Putere maxima 230V [kVA] 2.9
Putere continua 230V [kVA] 2.5
Factor de putere [cos φ] 0.9
Capacitate rezervor combustibil [l] 3.1
Consum combustibil la 75% [l/h] 0.9
Autonomie la 75% [h] 3.4
Nivel zgomot [dB] 96
Producator motor HONDA
Tip motor GX160
Putere motor [CP] 4.8
Cilindree [cm3] 163
Turatie motor [rpm] 3000
Racire motor cu aer
Control turatie mecanic
Producator alternator NSM
Modul AVR (regulator automat de tensiune) NU
Greutate [kg] 38
Latime [mm] 458
Lungime [mm] 640
Inaltime [mm] 400

Pareri

Evaluarile clientilor

Un generator foarte bun Review by Andrei
Satisfactie
Pret
Calitate
Am conectat o bormasina de 710w, apoi un flex de 730w si au mers amandoua simultan, fara a fi in sarcina. Atentie: in functie de turatia de relanti, aveti si tensiunea. La mine era de 245v si am dat relantiul un pic mai mic si a ajuns la 225-230. Oscilatia tensiunii nu este foarte mare, dar e din cauza ca nu am reglat surubul de aer, si nu merge chiar foarte rotund, dar momentan il folosesc doar pentru scule electrice. L-am folosit cu un aparat de sudura, invertor esab, curent de sudare 50A si am sudat 2 electrozi de 2,5, dar nu va recomand sa-l cumparati pentru asta. Daca sudati cu electrozi de 1,6, la 30-35 de amperi sigur ar merge un pic mai lejer. Cand il folositi, sa nu cumva sa accelerati motorul pentru ca va creste tensiunea proportional cu turatia. El se tureaza singur in functie de consumatori. Generatorul este foarte scund, are 40 de cm inaltime si 38 kg fara lichide, si este oarecum usor transportabil. L-am carat si pus singur in portbagaj. Criteriile care le-am avut cand l-am cumparat au fost: sa fie usor, mic, puternic, si sa gasesc piese usor la el. Daca nu va porneste din cateva 5-6 incercari, indicat ar fi sa va uitati la bujie. Daca e uda (motor incecat), trageti de sfoara la infinit si tot nu porneste. Cu motorul rece, trageti socul, dati drumul la benzina, iar dupa ce porneste inchideti treptat socul, in nici un caz nu-l uitati deschis sau sa-l inchideti prea repede. Daca incepe sa se balbaie, ori socul e prea deschis, ori l-ati inchis prea repede. Bujia o strangeti la mana, preferabil cu motorul rece (chiulasa fiind din aluminiu, e moale si se poate degrada filetul), si o strangeti atat de tare cat sa nu stricati filetul din chiulasa si sa o mai puteti scoate si data viitoare. La desfacut bujia, motorul poate fi un pic caldut, dar aveti grija sa desfiletati in sensul invers al acelor de ceasornic. Electrodul bujiei il stergeti cu o carpa si aveti grija sa nu o montati tot uda inapoi. Cititi cu atentie instructiunile si schimbati uleiul la timp, exact cum scrie acolo. Nu-l puneti la treaba chiar de nou. Lasati-l macar o ora, apoi puneti al doilea ulei. ATENTIE: e posibil ca generatorul sa nu aiba ulei in baie, deci va trebui sa verificati nivelul uleiului. Aveti un buson cu o joja, acolo verificati si tot pe acolo puneti uleiul. Uleiul il scurgeti pe la un surub metalic din partea de jos, intr-o tavita sau ceva de genu. Viata lunga a unui motor depinde de ulei, mod de exploatare, calitatea pieselor si ansamblarea lor. (Afisat pe 14.06.2016)

Scrie propria evaluare

You're reviewing: Generator de curent pe benzina fara carcasa insonorizanta portabil monofazat 2.9 kVA PRAMAC E3200

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate
Satisfactie

Informatii Service-Garantie

24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice, dar nu mai mult de 500 de ore de functionare. Service in garantie si post-garantie in unitati service autorizate.

Informatii despre transport

Livrarea produselor se face gratuit oriunde in Romania. Durata livrarii poate fi influentata de factori independenti de vointa egeneratoare.ro, sau a firmei de curierat ( blocaje rutiere, accidente, conditii meteorologice extreme, etc). In cazul in care intervin astfel de factori, urmeaza sa fiti contactat de urgenta de catre un operator egeneratoare.ro.

KING TOOLS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic. Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului. Acesta va fi contactat telefonic pentru confirmarea stocului si a pretului produsului.

Pretul manipularii si descarcarii la livrare, este suportat de catre client. In cazul generatoarelor de mari dimensiuni descarcarea si asezarea in locul destinat utilizarii cade in sarcina clientului.

Curieratul este asigurat de unul dintre colaboratorii nostri si va fi comunicat clientului la fiecare livrare.

Produse recomandate