Date contact

SC KING TOOLS SRL
SAl. Barajul Rovinari Nr 6 Ap 56
Sec 3 Bucuresti
+40 728 287 368
[email protected]

Generator de curent diesel cu carcasa insonorizanta stationar monofazat automatizat cu panou de transfer 10.00 kVA KIPOR ID 10_A

Wishlist

Adauga la comparatie

Acest produs nu mai face parte din oferta egeneratoare.ro

Produs promoțional
Generator de curent diesel cu carcasa insonorizanta stationar monofazat automatizat cu panou de transfer 10.00 kVA KIPOR ID 10_A

Tensiune furnizata: Generatoare monofazate 230V/50Hz
Tip constructiv: cu carcasa insonorizata
Tip pornire: electrica automatizata

Click pentru a vedea imaginea mai mare

Fisa tehnica Descriere Informatii Service-Garantie Informatii despre transport Review

Detalii

Performante si avantaje:

 • Kipor este primul producator care a implementat pe generatoarele de curent motorina tehnologia INVERTER.
 • Tehnologia inverter permite obtinerea unui curent extrem de stabil; turatie variabila functie de sarcina astfel motorul motorina poate functiona un timp mai indelungat cu o autonomie mai mare, consum redus si nu in ultimul rand o poluare mai mica.
 • ID10 corespunde celor mai exigente norme din domeniu si concentreaza toate avantajele si optiunile disponibile in acest moment pentru acest tip de echipament: automatizare(AAR-ATS), insonorizare, tehnologie inverter, turatie variabila a motorului, gabarit cu mult redus fata de un generator traditional, nivel redus de poluare, monitorizare si control la distanta (prin portul RS232), preincalzire.
 • Generatorul de curent este dotat cu sistem automat de reglare a turatiei motorului termic (Smart Throttle) in functie de necesarul de putere, acest lucru duce la economie de carburant, turatie scazuta-uzura mai mica, nivel de zgomot mai mic si poluare redusa.
 • ID10 produce o tensiune cu fluctuatii de sub 2%, acest lucru permite alimentarea celor mai sensibili consumatori: echipamente medicale, sisteme de iluminat moderne, computere, laptop-uri, echipamente ce utilizeaza microprocesoarele si nu in ultimul rand UPS-uri.
 • Generatorul este prevazut cu kit de roti pentru transport.
 • Sistem de circulatie al aerului prin carcasa (sistem de racire) unic in lume, patentat de producator.
 • Cablurile electrice, sistemul electric atat al generatorului cat si al automatizarii sunt structurate pe trasee si culori oferind o identificare imediata, un service usor si facil.
 • Alternatorul generatorului (ID10) este angrenat de legendarul motor KM373GTi, pentru un consum redus si o durata de viata indelungata.
 • Panoul frontal cuprinde: display digital (model KP310), doua prize 16A, o priza 63A, conector ATS, siguranta centrala, comutator accelerare automata (Smart throttle), contact cu cheie pentru pornire electrica, port comunicatii RS232.
 • Pentru o securitate mai ridicata usile de acces sunt dotate cu sistem de inchidere cu chei.
 • Panoul de control modern, model KP310, permite monitorizarea tuturor parametrilor de functionare ai generatorului: tensiune, curent, frecventa, putere, ore functionare, turatie motor termic, parametrii retea principala de alimentare cu energie electrica etc.

Automatizare KPEC20100BP52A:

 • - display cu leduri ce indica alimentarea cu energie de la generator sau retea si semnalizarea parametrilor de functionare
 • - cablurile de comanda din ATS sunt numerotate facilitand instalarea, intretinerea si identificarea defectiunilor cu usurinta
 • - functia de incarcare a acumulatorului generatorului de curent se realizeaza printr-o sursa de tensiune reglabila dotata cu leduri ce prezinta starea de functionare/nefunctionare
 • - cutia este pregaurita pentru un montaj facil si dotata cu garnituri de etanșare pentru gaurile nefolosite
 • - cablul de comanda dintre cutia de ATS si generator este echipat cu mufa aero si cuplaj rapid
 • - cutia de ATS este prevazuta cu sistem de inchidere cu cheie pentru a restrictiona accesul neautorizat, oferind astfel un nivel de siguranta ridicat.


Informatii aditionale

Producator KIPOR
Utilizare Sursa de avarie
Tensiune furnizata (230/400V) Generatoare monofazate 230V/50Hz
Tip combustibil motorina
Tip constructiv cu carcasa insonorizata
Tip pornire electrica automatizata
Putere maxima 230V [kW] 10.5
Putere continua 230V [kW] 9.5
Putere maxima 230V [kVA] 10.5
Putere continua 230V [kVA] 9.5
Factor de putere [cos φ] 1
Capacitate rezervor combustibil [l] 29
Consum combustibil la 75% [l/h] 3.22
Autonomie la 75% [h] 9
Nivel zgomot [dB] 94
Producator motor KIPOR
Tip motor KD373GTI
Cilindree [cm3] 979
Turatie motor [rpm] 3000
Racire motor cu aer
Control turatie mecanic
Producator alternator KIPOR
Modul AVR (regulator automat de tensiune) NU
Greutate [kg] 285
Latime [mm] 650
Lungime [mm] 1250
Inaltime [mm] 790

Pareri

Scrie propria evaluare

You're reviewing: Generator de curent diesel cu carcasa insonorizanta stationar monofazat automatizat cu panou de transfer 10.00 kVA KIPOR ID 10_A

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Satisfactie
Pret
Calitate

Informatii Service-Garantie

24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice, dar nu mai mult de 500 de ore de functionare. Service in garantie si post-garantie in unitati service autorizate.

Informatii despre transport

Livrarea produselor se face gratuit oriunde in Romania. Durata livrarii poate fi influentata de factori independenti de vointa egeneratoare.ro, sau a firmei de curierat ( blocaje rutiere, accidente, conditii meteorologice extreme, etc). In cazul in care intervin astfel de factori, urmeaza sa fiti contactat de urgenta de catre un operator egeneratoare.ro.

KING TOOLS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic. Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului. Acesta va fi contactat telefonic pentru confirmarea stocului si a pretului produsului.

Pretul manipularii si descarcarii la livrare, este suportat de catre client. In cazul generatoarelor de mari dimensiuni descarcarea si asezarea in locul destinat utilizarii cade in sarcina clientului.

Curieratul este asigurat de unul dintre colaboratorii nostri si va fi comunicat clientului la fiecare livrare.

Produse recomandate