Garantie

Toate produsele comercializate de catre SC KING TOOLS SRL prin intermediul www.egeneratoare.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara gratuit, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG. 449/2003.

Aceasta garantie este independenta de garantia comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare.Garantia comerciala este specificata pe fiecare Certificat de Garantie in parte.

Produsele comercializate vor fi insotite de Certificat de Garantie emis de producator sau de reprezentantul oficial al acestuia. Lista centrelor de service autorizate este atasata certificatului de garantie.

Daca Clientul/Cumparatorul nu a primit Certificatul de Garantie odata cu livrarea produsului, este rugat sa anunte in cel mult 2 zile lucratoare de la receptia produsului completand Formularul de contact.Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Garantia comerciala este conform Certificatului de Garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului, pentru acele defecte care fac obiectul garantiei.

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC KING TOOLSSRL va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0728 287368. Operatorii vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Produsele vor fi trimise la adresa centrului service specificat pe certificatul de garantie, insotite de catre: Certificatul de Garantie in original si copie dupa factura fiscala de achizitie.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.